Dåligt av mig men jag har haft annat för mig...

Ja, eftersom skolan börjat så betyder det att dem timmarna jag avverkar vid datorn varje dag går åt till skriva på uppgifterna. Därför är bloggen väldigt dåligt uppdaterad. Men här kommer nu en liten uppdatering eftersom jag nu ska lämna in den första uppgiften och har ett litet "break" mellan uppgifterna.

Jag har varit och testat min hund, för att se om han kan bli en vårdhund - och han klarade det med beröm godkänt! Duktiga han! Han fick leka, gå i koppel, leta bollar, få en paraply som flög upp precis intill han. Men han klarade det!

Igår va jag och mös med min vän D och hennes lille sötnos J - han fick en liten doppresent av oss, som de blev väldigt glada för. =) KUL!

Nu ska jag jobba, fredag 14-21, lördag och söndag 7-21...sen på måndag har jag semester i en vecka, vi ska åka upp till norrland och mysa lite med släkten. De gillar vi, ska bli superhärligt - som vi längtar här hemma.

Nu ska jag ut och klyva lite ved, få lite frisk luft så jag sen kan masa mig in och sätta mig här framför igen och skriva på nästa uppgift. Det är kul att plugga men det märks att hjärnan inte riktigt funkar som den ska, för jag är så trött de dagar jag sitter ett tag. Men skam den som ger sig!

Annars så är det MÅÅÅNGA dop nu framöver, eftersom jag jobbar helg så är det inte säkert att vi kan komma på alla men det är någonting jag måste ta tag i och kolla.

Man hinner lixom inte med allt har jag märkt.. Tur att jag har en sån underbar familj som stöttar mig i pluggandet och hjälper mig med detta - läser igenom det jag skrivit, lyssnar när jag ska formulera mig, M kommer va lika duktig i psykiatri som jag när detta är färdigt! Även ett stort tack till mina vänner som läser och rättar - man blir som lite blind när man stirrat på samma uppgift x antal timmar!

Nej, nu är det jag som tänker ta tag i detta och gå ut!

Va ska ni göra på höstlovet?
Livet på Landet | | En kommentar |
Upp