Första advent

Jag blir så deprimerad, hade skrivit ett sjuukt långt inlägg MEN tydligen så försvann det, SPÅRLÖST!
Men det är sånt som händer, nu till något helt annat.

Jag tycker det är så trååkigt nu när det är mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem, inte alls bra med tanke på att jag som har svarta hundar inte ser dem när jag är ute och går med dem.. =) Men det får banne mig gå endå, ut måste dem ju. jag tycker nog allt att det är lite mysigt nu när första advent kommit till oss, det enda som fattas är den där små små kristallerna, som glider ner från himlen sakta dalar dem ner till oss och lägger sig på marken och gör att allt de mörka helt plötsligt blir lite ljusare(samt att hundarna syns mycket bättre), jag tror att de kallas SNÖ! Minns ni förra året vid denna tid? Då hade vi minnsan snö. =) Va super duper härligt ju.

Men vi har vare hela familjen samlad i helgen och det har vare så supermysigt.

I fredags så va vi in till staden och shoppade och sen åt vi på JAVA (kinesiskt) - supergott.

I lördags åkte jag och N på dop, medans sambo var hemma med vännen S och styckade (börjar du ledsna på oss nu F? Vi snor ju honom jämt.) Kul att grabbarna kan roa sig. Sen så började vi göra lite jul här hemma för att sen bege oss till grannen och baka julgodis (börjar ju bli en tradition nu). Många goda sorter blev det och smarrigt blev det med. Provade att göra fransk nougat och de var grejjer det! (recept kanske kommer)

I söndags så städade vi och gjorde julfint och så bjöd vi hit vännen M och svärmor som kom på glögg och pepparkakor för att adventsmysa litegrann. Efter de så åkte vi in till stan och tittade på fyrverkerierna och sen blev det ett restaurangbesök på Korfu med andra ord har detta varit en riktig myshelg med familjen. *kärlek*
Tack vännen M och svärmor för en trevlig dag/kväll.

Nu dröjer det innan familjen är samlad igen då jag jobbar till helgen, M nästa helg och N som är hos mamma helgen därpå. =( Men det är till att hålla ut. Imorgon ska jag till min fasters jobb så att jag kan få göra färdigt min psykiatrikurs. Har påbörjat socialt behandlingsarbete, har fått de första uppgiften tillbaka, här är omdömmet:
"Men ditt arbete är finfint .. en bra sammanfattning av lagarna och lysande " väl valda ord" .. det socialpedagogiska "förstärka det friska" ledstjärnorna " vilja motivation handling Heja E ! SEr fram emot nästa stridsrop. Bravo! MVH I"

Så har ni börjat med julmys i era stugor?
Livet på Landet | | 5 kommentarer |
Upp