Helgen som varit

I helgen så har det varit full fart... =)

I fredags drog vi till Västerås på "Power Big Meet". Åkte till några kompisar till min M och åt först - supergott med sjömansbiffsgryta! Sen åkte vi upp på stan och myste i en slänt på en filt i den mysiga kvällen och tittade på bilarna i "crusingen".  Hittade några vi kände, det mest udda kanske lite kompisar från Ö-vik...när man inte räknar med att stöta på någon lixom! Satt där innan vi tog bussen hem till våra vänner igen, när vi satt där på bussen formligen öppnades himmelen och de kom ett riktigt monsunregn! Vi sprang till bilen och hemåt det bar, precis som planerat och vi hade tydligen vädergudarna på våran sida. Vid två så slog jag huvudet i kudden och jag somnade på två röda!

Lördagen så sov vi ett tag innan vi masade oss upp, man är ju inte van med frostnätter längre. *haha* Den förflöt den med med lite kaffe och plockning här hemma. Vid 17 så åkte vi till våra vänner T och S och intog en eftermiddag med dem och lite mat och senare kortspel.. Kvällen blev yngre denna dag och vi va hemma till 23....då damsög jag av för att senare vara taxi till min pappa, styvmor och lillasyster. Gick sen och la mig vid 00 men vred och vände mig och höll på....klockan 03 vaknar jag av att det "durrar" från mobilen...tittar, ignorerar, försöker somna....ICKE, kan inte pigg som få så jag ringer upp och blir taxi igen... hem för att sova och sover till 09....skönt. 

Idag så har jag pulat i trädgården, tagit lite foton som jag kommer att visa sen. Har även vare ute och plockat smultron för att lägga i frysen och lite olika från skogen/trädgården till teét jag gör till vintern. Nu börjar min samlar period inför vintern! Jag blir som en hamster, fyller frysen till max, så man kan njuta av sommarens skörd även på vintern....gott med smultron på N´s tårta i januari. *mmm...*

Nej, nu ska jag hoppa ner i soffan med lite melon innan jag ska ta färden vidare mot sängen!

Va har ni gjort i helgen? 
Livet på Landet | | En kommentar |
Upp