Dags för en uppdatering.

Man skulle ju kunna säga att det har infunnit sig en viss bloggtorka på min blogg.. Men jag har inte velat skrivit nått och jag har länge funderat på om jag inte ska ta bort den... MEN...

För ca en vecka sedan så tänkte jag att nej, jag vill nog ha den kvar så jag har gått och vägt för- och nackdelar och nu kommit fram till att den får nog vara kvar men att jag uppdaterar den när jag känner för det, så beroende på humör så finns det nog kanske nått uns att läsa. =)

Så vad har hänt, ganska mycké i vad som är min värld...

Den 1 oktober så va jag till min läkare. Mina bihålor spökade så jag va in och fick lite medicin och så men när jag skulle gå därifrån så var det nått som hände. Jag kände hur det började snurra (skulle kunna likna det med typ DISCO-JET) och pang sa det så sov jag... Jag tuppade av och krampade. Sen dess har jag vare sjukskriven. Varit på datoromografi, EEG, åtskilliga läkarbesök mm mm. Nu väntar jag på EKG, magnetröntgen osv. De håller på att utreda om jag har elepelepsi eller att hjärtat har taskig rytm.  

De lite halvjobbiga med detta är att jag inte får köra bil så jag blir som hyffsat fast där jag är men jag har vänner och familj som hjälper till MYCKÉ!


Vi har varit på förskole information för N, som hon längtar till skolan. =) Till hösten smäller det.


M har börjat arbetsträna, 50% på en bilverkstad och det verkar fungera väldigt bra. *puh* Är mycké glad för hans skull.


Många av mina vänner väntar barn, tror att 2009 kommer bli en Baby Boom! Men de tror/tycker jag varje år. =) Vissa ska ha sitt 5:e mendans andra ska ha sitt 1 eller 2:a. =)


Livet strosar så sakta fram...jag försöker att hålla en dygnsrytm vilket inte är så jätte svårt med ett barn i familjen. =)

Jag saknar att åka till ett jobb, att umgås med min "lilla familj" på jobbet, saknar mina gubbar/gummor. Men jag kommer att komma tillbaka och som jag sa till min

Livet på Landet | | 2 kommentarer |
Upp